26 de permise reținute și amenzi de peste 140.000 de lei, date de polițiși la final de săptămână

0
Polițiști din Roșiori de Vede, condamnati pentru luare de mită

Polițiștii teleormăneni au intervenit la, la final de săptămână, la peste 470 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 440 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112, potrivit Inspectoratului de Poliție Teleorman.

Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat peste 300 de sancțiuni contravenționale în valoare aproximativ 140.000 de lei, au reținut 26 de permise de conducere și au retras patru certificate de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

În perioada menționată au fost constatate 25 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, dintre care nouă pentru conducere sub influența alcoolului și șapte pentru conducere fără permis de conducere.

De asemenea, polițiștii teleormăneni au întocmit două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, în cazul a doi bărbați care și-ar fi agresat concubina, respectiv soția (unul în vârstă de 29 de ani din orașul Zimnicea, celălalt are 41 de ani și este domiciliat în comuna Vedea). În ambele cauze cercetările continuă sub coordonarea unităților de parchet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here