241 de accidente rutiere pe șoselele din Teleorman, de la începutul anului

0

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru depistarea și sancționarea participanților la traficul rutier care nu respectă regulile privind circulația pe drumurile publice, printre cele mai frecvente cauze ale accidentelor rutiere produse în acest an regăsindu-se abaterile comise de către bicicliști, nerespectarea de către pietoni a regulilor privind traversarea și neacordarea de prioritate vehiculelor.

În cadrul activităților desfășurate cu scopul conștientizării de către toți participanții la trafic a pericolelor la care se expun prin nerespectarea prevederilor legale, polițiștii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la peste 11.000 de lei.
De asemenea, au fost reținute cinci permise de conducere pentru diferite abateri de la normele rutiere.
De la începutul anului și până în prezent, pe raza județului Teleorman s-au produs 241 de accidente rutiere, soldate cu decesul a 21 de persoane, rănirea gravă a 23, 290 de persoane suferind vătămări ușoare.

Polițiștii teleormăneni atrag atenția asupra percepției eronate pe care participanții la trafic o au față de săvârșirea unor abateri considerate “mărunte”, subevaluând riscul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here