119 teleormăneni s-au vindecat de COVID-19; 2.230 sunt în izolare la domiciliu

0

Potrivit raportării Direcției de Sănătate Publică Teleorman până marți, 9 iunie, au fost declarate vindecate și externate 119 persoane. Dintre acestea, 82 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede, potrivit informațiilor oficiale.

Totodată, de la începutul epidemiei și până marți, 9 iunie, la nivelul județului, au fost efectuate 2.015 de teste COVID-19, dintre care 1.276 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman.

Până miercuri, 10 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 20.945 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 15.103 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până în prezent, 1.360 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea și Buzău, au decedat.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.212 de persoane. Alte 99.349 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

La nivelul județului Teleorman, sunt monitorizate, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, 2.230 de persoane aflate în izolare la domiciliu și 10 persoane aflate în carantină instituționalizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here