111 teleormăneni s-au vindecat de COVID-19; numărul testelor făcute în județ a ajuns la 1.959

0

Până vineri, 5 iunie, pe teritoriul țării au fost confirmate 20.103 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, cu 196 de noi cazuri de îmbolnăvire față de precedenta informare a Grupului de Comunicare Strategică.

La nivelul județului Teleorman, în ultimele 24 de ore nu a fost înregistrat niciun caz nou de COVID-19, astfel că numărul infectărilor a rămas la 146, conform raportării Grupului de Comunicare Strategică.

În schimb, în județ sunt monitorizate în prezent, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, 1.576 de persoane aflate în izolare la domiciliu și 8 persoane aflate în carantină instituționalizată.

De asemenea, potrivit raportării Direcției de Sănătate Publică Teleorman până vineri, 5 iunie, au fost declarate vindecate și externate 111 persoane, dintre care 74 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede (unitate suport COVID- 19).

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului, au fost efectuate 1.959 de teste COVID-19, dintre care 1.246 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here