0

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și în vederea reducerii consecințelor acestora, precum și în scopul creșterii vizibilității în trafic.

Polițiștii au depistat nu mai puțin de 50 de conducători auto care nu au respectat normele rutiere, 16 dintre aceștia depășind regimul legal de viteză impus pe anumite sectoare de drum.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce opt permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, doi conducători auto au fost depistați sub influența băuturilor alcoolice în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice, iar unul a fost sancționat pentru neoprirea la semnalele polițiștilor.

Totodată, aceștia au verificat și modul în care conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane sau mărfuri respectă măsurile impuse pentru prevenirea infectării și limitarea răspândirii virusului Covid-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here