Zile de foc pentru pompierii teleormăneni – 17 incendii în ultimele două zile

0

Echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au intervenit, în ultimele două zile, la 75 evenimente.

Dintre acestea 53 au fost cazuri care au vizat paramedicii SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, iar alte 17 au fost incendii (două incendii autoturism în localitățile Roșiorii de Vede și Conțești, un incendiu anexe și vegetație uscată în localitatea Balaci și 14 incendii de vegetație uscată și gunoi menajer pe raza localităților Lița, Păuleasca, Ștorobăneasa, Comoara, Țigănești, Ciuperceni, Năsturelu, Nicolae Bălcescu, Slobozia Mândra, Roșiorii de Vede, Suhaia, Piatra, Mavrodin și pe DN51 între localitățile Izvoarele și Zimnicea ).

De asemenea, pompierii au avut și o intervenție la un eveniment rutier produs în localitatea Vitănești, o misiune de transport materiale sanitare către unitățile spitalicești din județ și alte trei intervenții pentru înlăturarea efectelor negative generate de fenomenele meteo.
ISU Teleorman va manifesta toleranță zero față de cei care se fac vinovați de producerea incendiilor de vegetație uscată și miriște, au anunțat reprezentanții instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here