Zeci de dosare invalidate la concursul organizat de IPJ Teleorman pentru ocuparea a nouă posturi de ajutor de șef de post

0

Numai 52 de dosare din totalul de 192 au fost validate pentru concursul organizat de IPJ Teleorman, pentru ocuparea celor 9 posturi de ajutor de șef de post, în urma verificării corectitudinii întocmirii dosarelor de recrutare, potrivit informațiilor prezentate de reprezentanții instituției. Cei 140 de candidați ale căror dosare au fost invalidate au avut documente lipsă (autobiografie, tabel cu rude, foaie matricolă, documente studii, acte de identitate, permis de conducere ori aviz psihologic) sau au trimis autobiografii tehnoredactate, au furnizat informații incomplete în CV, autobiografie, tabel cu rude sau au uitat să semneze și să dateze documentele pentru care era specificat că este necesar acest lucru.

Potrivit calendarului, în perioada 11 – 19 octombrie, candidații ale căror dosare au fost validate vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice. Proba scrisă, care va consta într-un test tip grilă, va avea loc pe data de 23 octombrie.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

La nivel național, sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 412 posturi în cadrul inspectoratelor de poliție județene ale Inspectoratului General al Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here