Viteza bate-o vina, face din nou victime pe soselele din Teleorman! Accident grav petrecut astazi pe raza localitatii Islaz

0

Accident rutier grav petrecut in aceasta dupa amiaza pe DN54 in jurul orei 13.30 pe raza localitatii Islaz. Doi tineri, o fata si un baiat au ajuns la spital cu multiple fracturi dupa ce s-au izbit cu masina de un copac.

Comisarul sef de politie din acdrul IPJ Teleorman, Sandu Voicu, a declarat ca tanara din Islaz este cea care se afla la volan.  Din cauza vitezei a pierdut controlul volanului a iesit de pe carosabil si s-a izbit frontal de un copac.

Potrivit purtatorului de cuvant asl Isu A. D. Ghica Teleorman, Maior Adrian Gelu Dragomir, victimele erau constiente cand au fost preluate de echipajele SMURD si SAJ. Au intervenit pompierii din cadrul Detasamentului Turnu Magurele cu o descarcerare si un echipaj Smurd iar Serviciul de ambulanta judetean cu o salvare.

 

Plutonier Major, Rosu Petrica Florin, sef GIS Piatra le-a acordat primul ajutor celor doi raniti!

Subofiterul Petrica Rosu se afla in acel moment in trecere prin zona si le-a acordat celor doi primul ajutor pana la sosirea echipajelor medicale. Mai mult acesta a asigurat si masurile de prevenire si stingere a unui eventual incendiu prin debransarea bornelor de la baterie si asigurarea faptului ca nu sunt scurgeri de carburanti, a mai declarat Adrian Gelu Dragomir.

Cei doi tineri se afla acum in afara oricarui pericol dar sunt grav raniti suferind de multiple fracturi.

Politistii teleormaneni au intocmit dosar penal pe numele fetei pentru vatamare corporala grava.

Adina Tudor Boboc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here