Violeta Răduț, deputat PSD, despre despre românii care au plecat la muncă în Germania: „Cum a fost posibil asa ceva și ce se întâmplă cu ei după ce le expiră contractele?”

0
Deputatul PSD Violeta Răduţ solicită explicaţii din partea autorităţilor după ce mii de români s-au înghesuit pe Aeroportul din Cluj, unii dintre aceşti venind chiar din judeţul Suceava, pentru a pleca la muncă în străinătate.

#România#Stare de urgență. Toată populația trebuie să #respecte ordonanțele militare.
#Teoretic#Practic, regulile nu sunt pentru toți.
Ce am văzut cu toții în parcarea aeroportului din #Cluj pare a fi din alte vremuri, #buluceala era mai ceva ca pe un stadion. 2000 de oameni înghesuiți și care nu respectau nicio restricție impusă de epidemia de coronavirus, în timp ce autoritățile locale și centrale ridicau din umeri. Și atât. Mult mai târziu, au început să mai ceară o demisie, să mai pună câte o întrebare. Ba, un liberal guraliv spunea că „părem imbecilii planetei” și se întreba cine a putut autoriza așa ceva… La puțin timp după a început să-și justifice/scuze postarea. Din lașitate sau și-a dat seama că deranjase prea tare? Nu se știe.. dar e ceva obișnuit ca acest tip să-și schimbe punctele de vedere ca pe ciorapi (sau batiste).
Problema este însă cum au putut #autocarele pline cu români să #traverseze țara fără să fie oprite de nimeni?
Ce au trecut acești oameni pe #declarațiile pe proprie răspundere pe care noi, ceilalți, suntem obligați să le completăm extrem de riguros?
O parte din cei 2000 de muncitori veneau chiar din #Suceava, oraș aflat în #carantină. Ei cum au ieșit de acolo?
A fost vreo persoană de acolo testată?
Ce se întâmplă dacă o persoană sau două dintre cele din înghesuială au infecție cu coronavirus?
Unii dintre ei au plecat din carantină.
Cum a fost posibil asa ceva și ce se întâmplă cu ei după ce le expiră contractele?” , scrie Violeta Răduț pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here