VIDEO: Teleormanean a omorat un copil de 10 ani si a lasat alti 3 orfani, in urma unui accident rutier. Aceasta ar fi adormit la volan

0

Cumplitul accident s-a produs intre Botoșani și Suceava. Tânarul din Spătărei, Alex Olteanu, în vârstă de 27 de ani, tata a trei copii minori, a decis să plece cu încă un coleg de la firmă să monteze niste cabluri la Suceava.

„Cine mai îmi da mie banii ăștia?” ar fi spus când soția l-a rugat să rămână acasă, cu fetițele. Accidentul s-a produs sâmbăta după amiaza pe DN 29, de la ieșirea din Dumbrăveni spre Botoșani, din zona denumită popular ”La cocostârc”.

Alex a adormit la volan, apoi a intrat pe contrasens, izbindu-se din plin de o mașină care circula regulamentar, condusa de o mămică care era cu băiețelul de 10 ani în autoturism. A băgat 5 oameni în spital, inclusiv pe colegul acestuia care se afla în dreapta, tot teleormănean. Pentru băiețelul de 10 ani, în stare foarte grava, a venit elicopterul SMURD, care l-a transportat la Suceava, însă înțelegem că nu a mai putut fi făcut nimic pentru el.

Și Alex a fost resuscitat, însă fară rezultat, întrucât toate sculele pe care le avea în spatele mașinii au venit peste el, rupându-i gatul

Cele trei fetițe ale sale sunt acum orfane, se pare, datorita unei prostii de moment: Alex ar fi petrecut până tărziu vineri seara, împreună cu prietenii, înainte să plece la drum a doua zi, alergând după bani. Rămâne acum că autoritățile să vadă daca acesta se încadrează sau nu la accident de munca, având în vedere că era în mașină de serviciu, în interes de serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here