VIDEO/Senatorul Dănuț Cristescu o întreabă pe Raluca Turcan dacă are de gând să aplice măsura “impozit zero la salarul minim pe economie”, promisă de USR-PLUS în campania electorală

0

Senatorul PSD Dănuț Cristescu s-a folosit de unul dintre instrumentele pe care le are la dispoziție din calitatea de parlamentar și a întrebat-o pe Raluca Turcan, ministrul Muncii și Protecției Sociale, dacă are de gând să aplice măsura “impozit zero la salariul minim pe economie”, susținută de reprezentanții USR-PLUS în campania electorală, însă neaplicată până acum deși au trecut mai bine de șase luni de la preluarea guvernării. Potrivit senatorului Dănuț Cristescu, de această măsură ar beneficia 1.580.000 de români care au salariu minim pe economie.

Partenerii de coaliție USR-PLUS au promis în campania electorală zero taxe pe salariul minim. Constatăm că, până în momentul de față, această măsură nu s-a aplicat celor 1.580.000 de cetățeni cu salariu minim pe economie. De aceea aș dori să aflu care este viziunea Ministerului Muncii și Protecției Sociale cu privire la aplicarea acestei măsuri. Cel mai mare susținător al acestei m ăsuri este ministrul Claudiu Năsui, zis Pinocchio, care, în numai cinci luni, a distrus economia din România.
Veți aplica măsura “impozit zero la salarul minim pe economie” pentru cei 1.580.000 de cetățeni care ar beneficia de ea?”, se arată în întrebarea pe care Dănuț Cristescu i-a adresat-o ministrului Muncii și Protecției Sociale.

Senatorul PSD solicită răspuns în scris, în termenul prevăzut de Regulamentul Senatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here