VIDEO/Senator PSD Dănuț Cristescu: “Guvernarea PNL – USR-PLUS – UDMR este un dezastru pentru români și pentru România”

0

Guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR este un dezastru pentru români și pentru România, spune senatorul PSD Dănuț Cristescu, într-un interviu acordat publicației noastre. Pentru a-și susține acuzația, senatorul PSD amintește creșterea prețurilor la energia electrică și alimente, decizia guvernanților de a nu majora pensiile nici măcar cu rata inflației, dezastrul din domeniul HORECA, unde cei afectați de pandemia de COVID-19 așteaptă măsuri concrete de susținere dar primesc în schimb promisiuni deșarte. Tot un dezastru este și în agricultură, mai spune Dănuț Cristescu, unde fermierii afectați de secetă anul trecut au rămas cu promisiunile din campania electorală și nu au văzut nici măcar un leu.
La fel de rău stau lucrurile și în sănătate, potrivit senatorului PSD, unde guvernanții au promis că se va crește numărul de paturi, iar acum doctorii sunt nevoiți să aleagă cine trăiește și cine nu, cine primește un pat la ATI și cine nu.
Senatorul PSD a vorbit și despre faptul că în maxim trei săptămâni vor intra în circuitul parlamentar trei inițiative legislative pe care le-a pregătit, dar și despre faptul că PSD nu este „nu este un fel de gică contra, care respinge toate ideile puterii, ba chiar susține ideile bune, numai că nu prea sunt astfel de idei, care să ajute oamenii, cetățenii acestei țări”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here