VIDEO/Senator PSD Dănuț Cristescu: “Au fost momente în care s-au spus lucruri grele despre județul nostru de la tribuna Parlamentului. Lucrul acesta trebuie să înceteze”

0

Investițiile și investitorii nu au culoare politică, spune senatorul PSD Dănuț Cristescu, care face un apel la unitate și consens, astfel încât județul Teleorman să atragă investitorii, atât de necesari creșterii nivelului de trai al cetățenilor. Ca argumente pentru care investitorii ar trebui să se uite spre județul Teleorman, senatorul PSD amintește: taxele și impozitele mici pentru agenții economici, centrul universitar teritorial Universitatea Valahia, structura industrială și agricolă diversificată, forța de muncă cu grad ridicat de calificare și implicând costuri reduse, apropierea de București și de aeroportul Otopeni, condițiile naturale și calitatea solului favorabile pentru dezvoltarea tuturor ramurilor din agricultură, infrastructura rutieră dezvoltată atât pe drumuri naționale cât și pe drumuri județene.

Mai mult ca oricând, este nevoie de o dezvoltare echilibrată a României. Teleormanul, ca și alte județe ale țării caută, dar și așteaptă investitori. De aceea, mi-aș dori o implicare mai mare a Ministerului Economiei, având în vedere că există în cadrul acestui minister o direcție pentru investiții străine, care nu funcționează la adevăratul ei potențial și rol pe care l-ar putea avea. Autoritățile locale din județul nostru, indiferent de culoarea politică, așteaptă potențiali investitori care să aducă creștere economică și, implicit, crearea de locuri de muncă. Cum putem să facem asta? Lucrând în echipă pe această temă, cu prioritate și consens, din partea tuturor parlamentarilor dar și a autorităților locale. Soluția de a arunca vina de la unii la alții nu este tocmai constructivă. Trebuie să învățăm să lucrăm împreună pe temele de importanță majoră pentru județul nostru. Au fost momente în care s-au spus lucruri grele despre județul nostru de la tribuna Parlamentului. Lucrul acesta trebuie să înceteze. De fiecare dată când se va vorbi negativ despre județul Teleorman, nu voi ezita să iau cuvântul ca să apăr județul în care m-am născut și m-am format. Până la finalul mandatului meu voi sprijini de fiecare dată inițiativele bune care pot aduce investitori în țară, indiferent de ce județ al țării este vorba”, precizează Dănuț Cristescu în declarația politică “Investițiile și investitorii NU au culoare politică! Unitate și consens pentru Teleorman!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here