VIDEO/ Sărbătoarea Bujorului Românesc – Cântec, dans și voie bună, la Troianul

0

Consiliul Județean Teleorman, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Teleorman, și Primaria Troianul, prin Consiliul Local Troianul, au organizat, sâmbătă, prima ediție a Sărbătorii Bujorului Românesc, un eveniment care a reunit îndrăgiți interpreți de muzică populară, tradiții și obiceiuri din județ și din afara granițelor Teleormanului.

 

Pe scena amenajată pe islazul satului Vatra, au urcat, pe rând, Ansamblul Burnasul, Constantin Enceanu, Victorița Lăcătușu, Fluierașii de la Merișani, dar și alți interpreți de muzică populară aflați la început de drum.

De asemenea, prezenți la eveniment au fost și reprezentanți ai autorității locale – primarul de la Troianul Ionel Neagu, precum și ai autorității județene, președintele Consiliului Județean Adrian Gâdea, dar și invitați, între care primarul de la Roșiori Valerică Cârciumaru.
Iar sărbătoarea s-a terminat târziu, după lăsarea întunericului, semn că cei care au au venit să-și petreacă ziua la evenimentul organizat de autorități au făcut o alegere bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here