VIDEO/Ministrul Agriculturii a transmis un mesaj ferm pentru toți agricultorii din Teleorman: “Toate programele privind sprijinul fermierilor şi legumicultorilor vor continua”

0

La invitaţia senatorului Eugen Pîrvulescu, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, s-a întâlnit cu fermierii şi legumicultorii din Teleorman. Alături de acesta, la evenimentul desfăşurat în incinta Casei de Cultură din Bragadiru, la care au participat aproximativ 200 de persoane, a fost prezent şi Cristi Barbu, secretar general adjunct al PNL.

La aceasta întâlnire, fermierii din zonă au expus problemele cu care se confruntă în activitatea lor, cerând sprijinul ministrului Oros pentru rezolvarea lor.

Profitând de ocazie, ministrul Adrian Oros a dezminţit informaţiile apărute în spaţiul public, referitoare la închiderea unor programe prin care legumicultorii au primit sprijin.

De asemenea, Eugen Pîrvulescu a ţinut să infirme zvonurile apărute în piaţă, privind tăierile de pensii şi salarii.

“Zilele acestea se aruncă pe piaţă un morman de minciuni, în special privind reducerea veniturilor pentru pensionari sau bugetari. Astăzi, vă garantez că atâta vreme cât la putere există un guvern liberal nu vor exista tăieri de pensii şi salarii, nu vor fi închideri de spitale sau şcoli. Din contră, obiectivul nostru, al Guvernului Orban, este de a ajuta oamenii… Trebuie să ajutăm judeţul Teleorman să iasă de sub ciuma roşie. Suntem printre ultimele judeţe ca dezvoltare. Haideţi, să rămânem doar cu roşia de Teleorman şi nu cu roşul de la PSD”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here