VIDEO / Adrian Gâdea: “Acești farsori care ne conduc cred că suntem cetățeni second-hand”

0

Aruncatul cu praf în ochii teleormănenilor este, pentru liberali, noul mod de a-și face propagandă deșănțată în județ, susține președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, făcând referire la amânarea punerii în funcțiune a sistemului RT-PCR adus de Guvern în județ cu mai bine de o săptămână în urmă.

De curând, au adus mult trambițatul aparat PCR, descărcat cu mare tam-tam și cărat de colo-colo… Aparatul este însă unul neperformant, semiautomat, cu o capacitate de testare mică, care se pare că a fost împrumutat de la DSVSA Ialomița, după ce ar fi fost refuzat de spitalele de la Slobozia și Fetești”, scrie Adrian Gâdea pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Citește și: Adrian Gâdea: “Cerem Guvernului să respecte recomandările OMS privind testarea unui număr cât mai mare de oameni”

De asemenea, președintele PSD Teleorman amintește faptul că, la nivelul județului, Consiliul Județean a achiziționat, la 31 martie, un sistem performant RT-PCR, urmând ca aparatul să fie instalat în noul spațiu biosecurizat, amenajat în prezent la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, împreună cu celelalte echipamente necesare.

Acum se vede clar cu câtă incompetență și iresponsabilitate guvernează PNL. Au adus un aparat vai de el, fără echipamentele necesare și acum bâjbâie de colo până colo, cu șeful ANSVA în frunte, și nu îi găsesc locul. Nu vă puteți juca Alba-Neagra cu viața oamenilor”, mai notează președintele PSD Teleorman.

Declarația președintelui ANSVSA, Robert Chioveanu:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here