Victor Drăgușin: “Vom pune la dispoziția alexăndrenilor poate cel mai reușit, cel mai inspirat parc din municipiu”

0

Ceea ce este, în prezent, un spațiu verde puțin îngrjit se va tranforma, în perioada următoate, în “poate cel mai reușit, cel mai inspirat parc din municipiul Alexandria”, a transmis Victor Drăgușin, primarul Alexandriei.

Potrivit edilului reședinței de județ, amenajarea parcului de la fosta UM – Universitatea Valahia presupune amenajarea de alei pietonale, împrejmuire, iluminat public, supraveghere video, WI FI, mobilier urban, cișmele, structuri de lemn tip pergole, realizarea unei fântâni arteziene, locuri de joacă, ecran de apă, etc.

În prezent, investiția se află în procedură de licitație, au fost depuse patru oferte care sunt în analiză, iar începând de luna viitoare ar putea fi demarcte lucrările de amenajare, arată sursa citată.

“Ceea ce în momentul de față este un spațiu verde, puțin îngrijit, va fi un viitor parc. De altfel, vorbim despre un teren care era neproductiv și, cu ajutorul colegilor din primărie, vom pune la dispoziția alexăndrenilor poate cel mai reușit, cel mai inspirat parc din municipiul Alexandria. Nu doar pentru cetățenii din zona PECO, nu doar pentru cei care și-au construit sau care își construiesc case aici, nu doar pentru studenții Universității Valahia, ci pentru toți alexăndrenii. Investiția este fiananțată prin fonduri externe, ne aflăm în licitație publică, sunt patru firme care au depus deja oferte, ele se află în analiză, și speranța noastră este ca într-un timp relativ scurt, sper că de luna viitoare, să avem un constructor stabilit și să începem lucrările”, a spus primarul Victor Drăgușin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here