Victor DRĂGUȘIN, primarul PSD al municipiului Alexandria: „Trebuie să avem act de cultură, trebuie să dezvoltăm activitățile native ale copiilor”

0

Alexandria nu va mai avea străzi și trotuare neasfaltate sau cartiere fără rețele de apă și canalizare până la sfârșitul actualui mandat al primarului Victor DRAGUȘIN, având șansa să fie primul municipiu din țară care va finaliza procesul de urbanizare. Activitățile culturale, sportive și agrementul cetățenilor vor fi în centrul atenției municipalității, susține primarul Alexandriei.

În mandatele mele m-am ocupat de infrastructura orașului. La nivel de urbanizare, trebuie să facem ca Alexandria să fie oraș european. Voi termina mandatul cu toate casele conectate la apă și canal, n-o să mai fie trotuare de pământ, n-o să mai avem străzi de pământ și cred că o să fim primul municipiu din România care va finaliza acest proces amplu de urbanizare, proces început de Colfescu, cu foarte mulți ani înainte. Nu mă compar cu el, dar trebuie să spun cine a început urbanizarea orașului”, a declarat Victor Drăgușin la Media Sud TV.

În următorii patru ani, primarul Alexandriei a afirmat că atenția municipalității se va concentra pe crearea de condiții optime pentru petrecerea timpului liber, astfel încât oamenii să nu mai plece în număr așa de mare, în week-end, la București.
Ținta pentru viitorul mandat va fi să extindem și să dezvoltăm serviciile publice pentru cetățeni. Și nu mă refer strict la utilități, apă, canal sau gunoi menajer. Aș vrea să dezvoltăm activitățile sportive, culturale și de agrement pentru cetățeni. Pentru că oamenii merg la București, în week-end. Se duc în mall, și e foarte greu să atragem un investitor să facă un mall, pentru că acesta trebuie să se uite și la puterea de cumpărare. Am încercat și încercăm să atragem și acest obiectiv dorit de foarte multe familii tinere. Dar, cu siguranță o să avem act artistic, o să avem cel puțin centrul multifuncțional finalizat. Vor fi multe spectacole, astfel încât familia tânără, familia activă între 25 și 45 de ani, după ce a terminat treaba la serviciu, să aibă unde să iasă în oraș, nu doar în parc. Iar parcul l-am terminat, dar nu doar parcul este important, trebuie să avem act de cultură, trebuie să dezvoltăm activitățile native ale copiilor”, a mai declarat primarul municipiului Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here