Victor Drăgușin, primarul Alexandriei: “Pandemia nu ne-a blocat, ne-a provocat să ne adaptăm și să ne reorganizăm”

0

Pandemia de COVID-19 a impus reguli stricte în ceea ce privește organizarea activităților cu care oamenii erau obișnuiți, iar multe dintre evenimentele care se încadrau în normalitate au fost interzise, până când lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Despre modul în care pandemia de COVID-19 a schimbat mersul lucrurilor în reședința de județ a vorbit Victor Drăgușin, Primarul Alexandriei, care a ținut să precizeze faptul că, în anul 2021, unele dintre activitățile cu care alexăndrenii erau obișnuiți vor fi reluate de municipalitate. Este vorba despre principalele manifestări cultural-artistice, sportive și de tineret, organizate anual în Alexandria, dar care anul trecut au lipsit din cauza restricțiilor impuse de pandemie, dar și despre numeroase concursuri adresate elevilor.

“2020 a fost anul în care am renunțat la multe activități și concursuri din sfera sportivă, culturală și educativă în paralel cu reorganizarea altora prin adaptarea la rigorile privind siguranța sanitară, eliminarea grupurilor mari de participanți și distanțarea. Pentru că am reușit să ne adaptăm atât noi ca și organizatori cât și dumneavoastră ca și participanții, revitalizăm în 2021 o serie de parteneriate și vă propunem multe activități interesante și concursuri cu premii, toate cu respectarea normelor de distanțare și protecție sanitară.
Am convocat pentru mâine la ora 14:00 Consiliul local al municipiului Alexandria în ședință ordinară și propun mai multe proiecte pe ordinea de zi între care:
– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea principalelor manifestări cultural-artistice, sportive și de tineret în anul 2021;
– Proiect de hotărâre cu privire la asocierea Municipiului Alexandria prin Consiliul Local al municipiului Alexandria cu Palatul Copiilor Alexandria în vederea realizării în comun a concursului EXPRIMĂ-TE ECO!
– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea organizării și desfășurării concursului ȘI EU IUBESC ALEXANDRIA;
– Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea organizării și desfășurării concursului INFORMAȚI, PROTEJAȚI, SĂNĂTOȘI”, a transmis Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here