Victor Drăgușin: “Ne pregătim să redeschidem Complexul de Agrement Ștrand Vedea”

0

Municipalitatea alexăndreană se pregătește pentru redeschiderea Complexului de Agrement Ștrand Vedea, după mai bine de un an și jumătate, în care a rămas închis din cauza pandemiei de COVID-19. Informația a fost transmisă de primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, care a precizat și că a verificat, personal, stadiul lucrărilor. Bazinul este plin, urmează să fie încălzită apa, spune Victor Drăgușin.

“Ne pregătim să redeschidem Complexul de Agrement Ștrand Vedea.

Pe 1 Noiembrie 2019 închideam Ștrandul Vedea pentru obișnuitele lucrări se revizie anuală. A venit pandemia și a rămas închis. În scurt timp vom fi pregătiți să redeschidem, iar voi toți iubitorii înotului vă veți putea bucura din nou de orele petrecute cu prietenii la ștrand. Am verificat astăzi stadiul pregătirilor. Bazinul este plin, urmează să încălzim apa. Cu certitudine vacanța va aduce și redeschiderea ștrandului!”, transmite Victor Drăgușin.

Începând cu 1 iunie, Guvernul a decis că piscinele în spaţii închise îşi pot relua activitatea cu participarea publicului până la 70% din capacitatea maximă a spaţiului, dacă incidenţa cumulată la 14 zile a cazurilor din judeţ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here