Victor Drăgușin informează cetățenii despre activitatea din centrele de vaccinare din Alexandria; marți au fost vaccinate 176 de persoane

0

Primarul Alexandrei, Victor Drăgușin, informează, zilnic, cetățenii despre activitatea desfășurată în cele două centre de vaccinare funcționale la nivelul municipiului reședință de județ. Astfel, de la date privind numărul personelor vaccinate și cel al reacțiilor adverse, până la serul folosit și totalul dozelor administrate în centrele de imunizare, toate acestea sunt postate pe pagina de facebook a edilului Alexandriei, pentru ca cetățenii să fie la curent în permanență cu modul în care decurge campania de vaccinare.

De exemplu, pentru ziua de marți, 23 martie, primarul Victor Drăgușin spune că în cele două centre de vaccinare din Alexandria au fost vaccinate 25 de persoane cu prima doză de vaccin, Pfizer mai exact, iar alte 151 au fost vaccinate cu a doua doză, tot cu vaccinul produs de Pfizer. Nu au fost identificate reacții adverse pentru ziua de marți, la niciuna dintre cele 176 de persoane vaccinate.

În cele două centre, au fost administrate, până marți, 23 martie, 9.397 de doze de vaccin, fiind vaccinate 6.354 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here