Victor DRĂGUȘIN: Încep lucrările de reabilitare și modernizare a Grădiniței cu Program Prelungit Ion Creangă din Alexandria

0

Grădiniția cu Program Prelungit Ion Creangă din municipiul Alexandria va intra într-un amplu proces de modernizare și reabilitare, în acest sens primarul Victor Drăgușin anunțând demararea lucrărilor.
“Cu bani europeni dezvoltăm Alexandria – demarăm execuția la Grădinița cu PP ”Ion Creangă”. Modernizare, extindere, dotare şi amenajare curte interioară – 3.869.864,33 lei (fonduri europene). Lucrările vizează creșa, grădinița, construirea unui nou corp de clădire, amenajarea curții și toate dotările necesare”, a anunțat primarul Victor Drăgușin, pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Proiectul ”Modernizare, extindere, dotare și amenajare curte interioară la Grădinița cu Program Prelungit Ion Creangă” este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa Prioritară nr. 4 ”Sprijinirea Dezvoltării Durabile” Prioritatea de investiții 4.4 investițiile în educație, în formare, inclusiv în formare profesională pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare aferent obiectivului de investiții ”Modernizare, extindere, dotare și amenajare curte interioară la Grădinița cu Program Prelungit Ion Creangă”, cod SMIS 127073, și are o valoare totală de 3.869.864,33 lei inclusiv T.V.A..

În cadrul obiectivului de investiții se are în vederea realizarea mai multor lucrări care vizează creșa, grădinița, construirea unui nou corp de clădire, amenajarea curții și toate dotările necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here