Victor Drăgușin candidează pentru un nou mandat de primar

0

Victor Drăgușin candidează pentru al patrulea mandat de primar al municipiului Alexandria după ce Comitetul Executiv al PSD i-a validat candidatura. Anunțul l-a făcut chiar acesta, pe Facebook.
Vă mulțumesc tuturor, colegi, membri și simpatizanți, parlamentari, consilieri locali și județeni, cetățeni care m-ați susținut și ajutat cu idei, cetățeni care m-ați criticat, pentru că multe lucruri bune s-au născut din polemicile noastre, partenerilor din alte instituții alături de care am dezvoltat proiecte importante pentru comunitatea noastră!”, a scris Victor Drăgușin.

”Voi candida în anul 2020, indiferent de cei care lansează tot felul de zvonuri. Ținta pentru viitorul mandat va fi să extindem și să dezvoltăm serviciile publice pentru cetățeni. Și nu mă refer strict la utilități, apă, canal sau gunoi menajer. Aș vrea să dezvoltăm activitățile sportive, culturale și de agrement pentru cetățeni. Pentru că oamenii merg la București, în week-end. Se duc în mall, și e foarte greu să atragem un investitor să facă un mall, pentru că acesta trebuie să se uite și la puterea de cumpărare. Am încercat și încercăm să atragem și acest obiectiv dorit de foarte multe familii tinere. Dar, cu siguranță o să avem act artistic, o să avem cel puțin centrul multifuncțional finalizat. Vor fi multe spectacole, astfel încât familia tânără, familia activă între 25 și 45 de ani, după ce a terminat treaba la serviciu, să aibă unde să iasă în oraș, nu doar în parc. Iar parcul l-am terminat, dar nu doar parcul este important, trebuie să avem act de cultură, trebuie să dezvoltăm abilitățile native ale copiilor”, a declarat primarul municipiului Alexandria.

Victor Drăgușin este primarul municipiului Alexandria din anul 2008, cel mai longeviv primar al municipiului după anul 1989.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here