Victor Drăgușin a câștigat un nou mandat de primar; PSD rămâne la conducerea reședinței de județ

0

Candidatul PSD Victor Drăgușin a câștigat alegerile pentru Primăria Alexandria, cu 50,56% din voturi, adjudecându-și astfel un nou mandat de edil al reședinței de județ. Din cei 41.848 de alexăndreni cu drept de vot, 15.165 l-au votat pe primarul în funcție, Victor Drăgușin, în ciuda unei campanii electorale mai mult decât agresive. Principalul său contracandidat, Veronica Mitran Piticu a obținut 29,21% din voturile valabil exprimate, situându-se pe locul al doilea, iar candidatul independent Dan Dobre a obținut 5,73% din voturile valabil exprimate, clasându-se pe locul al treilea.

De asemenea, pentru Consiliul Local Alexandria, rezultatele parțiale arată că PSD a obținut 6.595 de voturi, adică 11 mandate din totalul de 19. Celelalte 8 mandate revin PNL, pentru liberali votând 4.392 de alexăndreni din totalul celor care au votat trecut pragul secțiilor de votare.

Cele 11 mandate de consilieri locali le asigură social-democraților o majoritate confortabilă, dar și cele două posturi de viceprimar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here