Valentin Boboc: “Nu mi se pare legitimă o conducere colectivă a PSD fără Adrian Gâdea”

0
Imediat după alegerile prezidențiale a început să se vehiculeze zvonul că Vioricăi Dăncilă i s-a cerut să demisioneze de către un grup condus de Marcel Ciolacu, promițându-i-se, la schimb, șefia organizației de femei din PSD, dar și pe cea a filialei din Teleorman, plus un post de senator la alegerile viitoare.

Deputatul Valentin Boboc a luat imediat atitudine și a declarat urmtoarele: ”Funcția de președinte al Organizației Teleorman se obține numai prin vot. Iar pentru a-l demite pe Gâdea nu există nici cel mai mic motiv.(…) Așa ceva nu se va întâmpla. Nu va accepta nici Viorica Dăncilă să-i ia locul lui Adrian Gâdea”.

Promisiunea unui loc pe lista de senatori ține tot de PSD Telorman, nicidecum de București, lucru care l-a enervat și mai tare pe deputat.

”Păi, noi suntem maimuțoi, cum să nu ții cont de organizație? Întreabă-l pe Gâdea. Normal că noi îi ofeream Vioricăi un post de parlamentar pentru efortul depus și pentru ce a făcut pentru partid, dar nu vii tu să spui “îți ofer postul de senator” (…) Viorica, dacă va candida (nr. la președinția Organizației Naționale de Femei), cred că va avea în fața Rovanei Plumb, toate drepturile și meritele să ajungă președinte la Organizația Națională a Femeilor, dar, la Teleorman, mai stăm ușor și discutăm, pentru că, aici, avem un președinte care a avut rezultate, care nu a greșit cu nimic, și atunci, de ce să-l înlocuim? Ca locul acesta să fie liber, ar trebui să-și dea demisia. Iar Adrian Gâdea nu cred că își va da demisia”, a declarat deputatul Valentin Boboc.

Deputatul susține că, dacă în CEx-ul de marți-seara, se va ajunge ca Viorica Dăncilă să demisioneze și, așa cum s-a afirmat anterior, de grupul condus de Ciolacu, se va instala o conducere interimară din cinci persoane, președintele PSD trebuie neapărat să fie cooptat în acest grup.

”Ei vor să facă o conducere formată din cinci persoane și am spus că, obligatoriu, Adrian Gâdea trebuie să facă parte din această conducere colectivă, având în vedere că la ultimele trei confruntări electorale se menține pr primul loc pe țară. Toți au avut același candidat, toți au plecat de la același condiții și la europarlamentare și la primul  tur și la turul doi la prezidențiale noi am ieșit pe primul loc pe țară, dacă se va ajunge să fie o conducere colectivă, în mod obligatoriu, Adrian Gâdea trebuie să facă parte din această conducere. Eu nu văd și nu mi se pare legitimă o conducere colectivă a PSD fără Adrian Gâdea”, a declarat Valentin Boboc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here