Urmărit pentru trafic de droguri de mare risc, prins de polițiști la Drăgănești Vlașca

0
Un bărbat de 24 de ani, din Botoroaga, condamnat la 3 ani de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc, a fost depistat, duminică seară, de oamenii legii la Drăgănești Vlașca, în timpul acțiunii Blocada.

 

IPJ Teleorman transmite că “în ziua de 18 februarie a.c., în jurul orei 19:30, în timp ce desfășurau activități în cadrul acțiunii Blocada, pe raza localității Drăgănești-Vlașca, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către o tânără în vârstă de 28 de ani, domiciliată în comuna Botoroaga, județul Teleorman. Procedând la stabilirea identității celorlalți doi ocupanți ai autoturismului polițiștii au constatat că unul dintre ei, bărbat în vârstă de 24 de ani, domiciliat în comuna Drăgănești-Vlașca, figurează ca fiind urmărit pentru executarea unei pedepse cu închisoarea, pentru infracțiuni de trafic de droguri de mare risc”.

Asupra bărbatului au fost găsite un grinder și resturi de substanțe de culoare albă și verde-brun, substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, acestea fiind sigilate și predate S.C.C.O. Teleorman.

Bărbatul a fost preluat de către polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Teleorman și încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here