Accident grav pe DJ 503! Un tânăr de 26 de ani proiectat prin parbriz în urma coliziunii autoturismului cu un copac! Accidentul a avut loc astăzi, între localitățile Drăgănești Vlașca și Botoroaga!

0

Accident grav pe DJ 503.

O clipă de neatenție costa! A aflat pe propia piele  un tânăr de 26 de ani din municipiul București care s-a izbit de un copac pentru că avea alte procupări în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 503. Tânărul a fost rănit grav însă la sosirea echipajelor de intervenție era conștient.

Accidentul s-a petrecut astăzi în jurul ore 14:00 pe drumul județean 503 între localitățile Drăgănești Vlașca și Botoroaga. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, cauza accidentului a fost neatenția la volan, tânărul de 26 de ani având alte preocupări în loc să fie atent la drum. Acesta s-a izbit de copac! În urma impactului a fost proiectat pe câmp prin parbriz iar autoturismul s-a răsturnat pe carosabil.

 

Tânărul era conștient dar prezenta multiple traumatisme!

La sosirea echipajelor de intervenție, pompierii din cadrul detașamentului Alexandria cu o descarcerare și un echipaj Smurd dar și o salvare din cadrul Serviciului de ambulanță județean(SAJ), tânărul de 26 de ani era conștient dar prezenta multiple traumatisme. A fost preluat de SAJ și transportat la spitalul Județean Alexandria, a declarat purtătorul de cuvând al ISU A.D. Ghica Teleorman, Maior Adrian Gelu Dragomir.

 

Adina T. Boboc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here