Un tânăr a decedat într-un grav accident rutier produs pe DN52, aproape de localitatea Furculești

0

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care un tânăr de 21 de ani, din Alexandria, și-a pierdut viața într-un accident de circulație extrem de grav, care s-a produs în această dimineață pe Drumul Național 52, aproape de Furculești.

Nu se știe deocamdată ce anume s-a întâmplat, dar din primele date polițiștii au fost sesizați, prin apel la 112 despre faptul că o mașină este abandonată în afara carosabilului. La fața locului au găsit trupul neînsuflețit al tânărului și autoturismul făcut praf în jurul unui copac.

În această dimineață, în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe DN52, în apropierea comunei Furculești, se află un autoturism abandonat, în afara părții carosabile. Poliștiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat, din primele date, că ar fi vorba despre un accident rutier, în urma căruia o persoană în vârstă de 21 de ani a decedat. La acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here