Un jandarm s-a împușcat în cap, în timp ce păzea un centru de carantină

0
Un angajat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Teleorman s-a împușcat în cap cu arma din dotare, sâmbătă dimineață, în timp ce păzea un centru de carantină din municipiul Alexandria.

Din primele informații, este vorba despre un jandarm angajat în anul 2009. Ultima testare psihologică a acestuia a avut loc în anul 2017, în urma căreia a fost declarat apt, precizează reprezentanții IJJ Teleorman.

Jandarmul se transferase, în luna februarie a acestui an, de la Inspectoratul de Jandarmi Mehedinți la cel din Teleorman.

“În ceea ce priveste circumstanțele in care s-a produs aceasta tragedie, acestea vor fi stabilite de catre instituțiile competente. Exista o ancheta in desfasurare, iar noi vom sprijini acest demers legal și vom pune la dispoziția instituțiilor abilitate toate informațiile care vor fi solicitate”, se arată într-un comunicat al IJJ Teleorman.

Sunt voci care susțin că jandarmul era în proces de divorț cu soția sa, cu care avea doi copii, fapt ce l-ar fi determinat să se sinucidă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here