Un candidat eliminat la a doua probă a examenului de Balacaureat, pentru tentative de fraudă

0

Absolvenții de liceu au susținut marți, 29 iunie, a doua probă scrisă a examenului național de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2021, respectiv proba obligatorie a profilului – Matematică sau Istorie.

În cele 11 centre organizate la nivelul județului Teleorman, au fost prezenți 1.796 de candidați, din totalul de 1.953 candidați înscriși, aratp cifrele transmise de ISJ Teleorman.
Au absentat 157 de înscriși, iar un candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă. Acesta nu va mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

Subiectele și baremul de corectare au fost publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.
Conform calendarului, miercuri urmează proba la alegere a profilului și a specializării.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 5 iulie, până la ora 12:00. Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00-18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat vor fi făcute publice pe data de 9 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here