Un bărbat din localitatea Tudor Vladimirescu, a ars de viu, în propria casă

0

Incendiile specifice sezonului rece au început să apară şi, din păcate, unul dintre ele chiar a produs o victimă la sfârşitul acestei săptămâni, un bărbat de 73 de ani, cu probleme medicale locomotorii.

Este vorba de incendiul izbucnit în dimineaţa zilei de duminică, 03 noiembrie a.c., la ora 07.19, în localitatea Tudor Vladimirescu. Pentru localizarea şi lichidarea flăcărilor, la faţa locului s-au deplasat rapid patru echipaje de pompieri, unul din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Salcia şi trei din cadrul Detaşamentului de Pompieri Turnu Măgurele, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

 

La sosirea forţelor de intervenţie, flăcările se manifesatu violent într-o cameră de locuit, precum şi la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de cca. 80 mp. Din păcate, proprietarul locuinţei, un bărbat de 73 de ani, cunoscut cu probleme medicale locomotorii, a fost găsit de pompieri decedat (carbonizat).

Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite, pompierii militari reuşind să salveze bunuri materiale estimate la cca. 25000 de lei. Valoarea pagubelor, reprezentând acoperişul pe o suprafaţă de cca. 80 mp, mobilierul dintr-un dormitor şi mai multe mase plastice, a fost apreciată la suma de 20000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here