ULTIMA ORĂ – Fiul cel mic al ministrului Tudorel Toader, implicat într-un accident rutier

0
Fiul cel mic al ministrului Tudorel Toader, Teodor Andrei, a provocat, marţi dimineaţă, un accident, intrând cu maşina într-un podeţ, în localitatea Chicerea, judeţul Iaşi. Se pare că din cauza oboselii, a pierdut controlul volanului, iar în urma accidentului atât el, cât şi o pasageră au fost răniţi.
Accidentul a avut loc marţi dimineaţă, în jurul orei 4.00. Fiul cel mic al ministrului Tudorel Toader, Teodor Andrei, se deplasa cu maşina dinspre Răducăneni spre Iaşi, iar în localitatea Chicerea a pierdut controlul volanului şi a lovit un podeţ.
Potrivit Poliţiei, fiul ministrul Justiţiei ar fi pierdut controlul volanului, după ce ar fi aţipit la volan. Maşina s-a izbit de un podeţ. Atât şoferul, cât şi pasagera din dreapta au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.
„Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Şoferul a fost testat. dar nu s-a descoperit că acesta consumase alcool”, a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi pentru news.ro.
Coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, medicul Diana Cimpoeşu, a afirmat că cele două persoane implicate în accident au ajuns la spital conştiente şi că sunt în afara oricărui pericol.
Potrivit medicului ieşean, după ce au fost fost efectuate o serie de investigaţii, cei doi pacienţi au fost direcţionaţi către spitalul de Neurochirurgie din municipiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here