Turnean prins la volanul mașinii mort de beat și cu permisul anulat

0

În ceea ce privește circulația pe drumurile teleormănene, polițiștii au constatat nu mai puțin de 13 infracțiuni, în perioada 23 – 25 iulie, dintre acestea cinci pentru conducere fără permis, iar patru pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, la data de 24 iulie, în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alexandria au depistat un bărbat din municipiul Turnu Măgurele, în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru Ghica, în zona stadionului municipal, emanând halenă alcoolică.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

De asemnea, procedând la efectuarea de verificări în bazele de date ale poliției, polițiștii au constatat că bărbatul are permisul de conducere anulat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal.

Pe de altă parte, la data de 25 iulie, în jurul orei 23.30, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din municipiul București, care conducea un autoturism pe strada Dunării din municipiul Alexandria, la intersecția cu aleea de acces a Consiliului Județean Teleorman a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 20 de ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a două femei, de 26 și 64 de ani, și a unei minore în vârstă de 2 ani.Acestea au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Alexandria pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tânărul de 27 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge. Și în acest caz oamenii legii au întocmit un dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here