Trimis în judecată, după ce a încercat să mituiască niște polițiști

0

Un teleormănean care a încercat să mituiască niște polițiști pentru a nu-l sancționa, după ce nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanțe SMURD, a fost trimis în judecată pentru dare de mită, transmite Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman.

Potrivit sursei citate, polițiștii anticorupție au finalizat cercetările într-o cauză penală, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman a dispus, la data de 2 septembrie 2021, trimiterea în judecată a unui inculpatului.

“În fapt, ofițerii D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman au fost sesizați de către lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman cu privire la faptul că o persoană, care a fost oprită în trafic pentru neacordare de prioritate de trecere unui echipaj SMURD, a dat, cu titlu de mită, suma de 100 lei, pe care i-a pus în portiera autospecialei de poliție, pentru a nu fi dispuse măsurile legale ce se impuneau, respectiv aplicarea unei sancțiuni contravenționale și suspendarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice”.

La finalizarea cercetărilor efectuate de ofițerii de poliție judiciară ai D.G.A. – S.J.A. Teleorman, delegați în cauză, față de inculpat s-a dispus efectuarea, în continuare, a urmării penale și punerea în mișcare a acțiunii penale, fiind totodată dispusă și măsura controlului judiciar, mai arată sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here