Trei victime în urma unui accident rutier pe E70, la ieșire din Alexandria

0

Trei persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier petrecut, miercuri, de Drumul European 70, ia ieșire din Alexandria spre București, în care au fost implicate trei autoturisme. Două dintre victime au rămas blocate în urma impactului, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru scoaterea acestora.

„În accident au fost implicate trei autoturisme, rezultând trei victime, toate dintr-o singură mașină, două femei și un bărbat, conștiente și cooperante, cu multiple traumatisme. Cele două femei au fost blocate în caroseria deformată fiind nevoie de intervenția pompierilor cu accesoriile de descarcerare. Cele trei persoane rănite au primit primul ajutor calificat la fața locului, după care au fost transportate la UPU Alexandria cu ajutorul a 2 ambulanțe SAJ și un SMURD, pentru investigații și îngrijiri medicale de specialitate”, au preciat reprezentanții ISU Teleorman.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, dar și pentru îndepărtarea caroseriilor deformate de pe carosabil. Cazul a rămas în atenția autoritățile competente pentru cercetări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here