Trei tentative de suicid, în zilele Crăciunului

0
AMBULANTA TELEORMAN

Specialiştii spun că singurătatea în preajma Sărbătorilor predispune la sinucidere, iar acest lucru se reflectă și în raportul întocmit de Serviciul Județean de Ambulanță Teleorman, potrivit căruia în perioada 24-27 decembrie, trei persoane au încerca să-și ia viața.

În intervalul menționat, echipajele de salvare au intervenit la 492 de solicitări, dintre care 79 pentru conflicte și agresiuni fizice, iar alte 70 pentru transferuri interclinice sau externări. De asemenea, 57 de solicitări au fost pentru dureri abdominale sau de spate, 33 pentru cefalee, 24 pentru tuse și probleme respiratorii minore, iar alte 19 pentru copii bolnavi.

De asemenea, echipajele de salvare au intervenit și la două accidente rutiere, produse pe raza județului, din care au rezultat două victime, care au refuzat să meargă la spital după ce au primit îngrijiri medicale la fața locului.

În același interval de timp, pentru cinci persoane a fost constatat decesul. Este vorba  despre cinci bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 70 de ani, din Roșiori de Vede, Salcia, Segarcea-Vale și Conțești, pentru care echipajele de salvare nu au mai putut face nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here