Trei stații de reîncărcare a mașinilor electrice, amplasate de Primăria Alexandria, au fost puse în funcțiune

0
Primăria Alexandria a pus în funcțiune cele trei stații de reîncărcare pentru mașinile electrice, amplasate în zona Spitalului Județean de Urgență, pe platoul Finanțelor Publice și în zona Electrotel, a anunțat primarul Victor Drăgușin.

 

“Un nou proiect finalizat cu succes – de astăzi mașinile electrice ale populației pot fi încărcate și la stațiile amplasate de către primărie
Cele trei stații de încărcare pentru autovehiculele electrice ale populației, amplasate în zona Spitalul Județean, ANAF și Electrotel au devenit funcționale.
Proiect finanțat din ”Fondul de Mediu””, a transmis, la finalul săptămânii trecute, primarul Victor Drăgușin.

Proiectul este finanțat de către Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), prin Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reşedinţe de judeţ.

Obiectivul de investiții are o valoare totală de 748.476,00 lei (T.V.A. inclus) și o durată de implementare de opt luni, iar fiecare dintre cele trei stații este prevăzută cu două puncte de reîncărcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here