Trei persoane rănite în urma a două accidente rutiere produse, vineri, pe drumurile din județ

0

Trei persoane au fost rănite, două dintre acestea fiind transportate la Spitalul Județean pentru investigații medicale, în urma a două accidente rutiere produse, în prima parte a zilei de vineri, pe raza localității Lisa și între localitățile Buzescu și Plosca.
Primul accident s-a produs vineri dimineață, în jurul orei 07.30, pe raza localității Lisa, fiind implicate două autovehicule. În urma impactului, au rezultat două victime, de gen masculin, conștiente și cooperante, neîncarcerate. Cei doi bărbați au primit primul ajutor calificat la fața locului, după care au fost transportate la UPU Alexandria pentru investigații amănunţite și îngrijiri de specialitate.

Pentru gestionarea acestui eveniment, au intervenit pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Piatra, cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere, iar din cadrul SAJ Teleorman un echipaj medical.
Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I și sablarea carosabilului de combustibilul scurs de la unul dintre autovehicule.
Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Al doilea accident rutier s-a produs, la câteva ore distanță, între localitățile Buzescu și Plosca, au fost implicate un autoturism și un camion, în urma impactului rezultând o victimă ce a suferit traumatisme minore. După acordarea primului ajutor din partea personalului medical al SAJ, a refuzat transportarea la spital.
S-au deplasat la locul accidentului pompierii Detașamentului Alexandria cu o mașină de stingere și SAJ Teleorman cu un echipaj medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here