Trei bărbați din Buzescu, cercetați pentru furt, înșelăciune și distrugere, au fost reținuți

0

Polițiștii din Videle au reținut trei bărbați din comuna Buzescu, cu vârste cuprinse între 35 și 41 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt, înșelăciune și distrugere, comise pe raza județelor Teleorman, Giurgiu și Mehedinți.

Din cercetări a reieșit că, pe 10 ferbuarie, după ce au indus în eroare un bărbat din comuna Moșteni, căuia i-au vândut un cazan din tablă, despre care au afirmat că este din cupru, în schimbul sumei de 3.000 de lei, i-ar fi sustras acestuia cazanul confecționat din cupru, pe care îl avea în gospodărie.

De asemenea, ca urmare a probatoriului administrat, a reieșit faptul că suspecții ar fi comis mai multe infracțiuni de înșelăciune, distrugere și furt calificat pe raza județelor Teleorman, Giurgiu și Mehedinți, fapt ce a condus la reunirea cauzelor.

Fiind în continuarea cercetărilor, marți, 23 iunie, cei trei suspecți au fost identificați pe raza județului Giurgiu, conduși la sediul Poliției Orașului Videle pentru audieri, ulterior fiind efectuate percheziții la domiciliile acestora din comuna Buzescu, de unde au fost ridicate în vederea cercetărilor mai multe bunuri care fac obiectul cauzei, precum și bani a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Împotriva acestora a fost dispusă măsura reținerii, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Mihăilești, iar suportul tehnic a fost asigurat de Serviciile pentru Operațiuni Speciale Teleorman și Mehedinţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here