Trei absolvenți al Școlii Gimnaziale Videle, în primele 10 medii din județ la Evaluarea Națională

0
Ministerul Educației a centralizat rezultatele înregistrate de absolvenții clasei a VIII-a care au susținut Evaluarea Națională în perioada 19 – 22 iunie și a publicat rezultatele (înainte de depunerea/soluționarea contestațiilor) pe http://evaluare.edu.ro/DefaultI.aspx.

 

Potrivit datelor publicate, din Teleorman, un singur candidat, absolvent al Școlii Gimnaziale Nr.1 Videle, a reușit să ia notă maximă atât la proba de Limba română, cât și la cea de Matematică. De asemenea, alți trei candidați, de la Școala Gimnazială Lăceni, Școala Gimnazială Nr.1 Videle și Școala Gimnazială Zaharia Stancu Roșiori de Vede au obținut medii de 9.95 la primul examen important din viața lor. Mai mult, alți trei candidați, absolvenți ai Școlii Gimnaziale Mihai Vitazul Alexandria, Școlii Gimnaziale Nr. 1 Videle și Școlii Gimnaziale Mircea cel Bătrân Turnu Măgurele, au obținut medii de 9.90.

Candidații nemulțumiți, anunță reprezentanții Ministerului Educației, pot depune contestațiile la centrele de examen sau le pot transmite prin mijloace electronice, în zilele de 28 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 29 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00).

Candidații care depun/transmit contestațiile completează, semnează și depun/transmit și o declarație-tip în care se menționează că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Documentele sunt semnate și de către părinții/reprezentanții legali ai candidaților minori.

Potrivit calendarului aprobat, comunicarea rezultatelor obținute s-a făcut anonimizat prin coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților, atât în centrele de examen, cât și pe Internet, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Codurile individuale au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here