Traficantul de droguri din Plosca a fost condamnat la închisoare

0

Gherghe Liviu Alexandru, tânărul din localitatea Plosca, acuzat de trafic de droguri a fost condamnat la 2 ani și 9 luni de închisoare. Decizia aparține Curții de Apel București și este definitivă.

În soluția data de instant se arată că “descontopeşte pedeapsa rezultantă de 4 ani închisoare aplicată inculpatului. Reduce pedeapsa de 3 ani şi 6 luni închisoare, la 2 ani şi 6 luni închisoare, precum şi pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare, la 9 luni închisoare. Aplică inculpatului pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare, pe care o sporeşte cu o treime din pedeapsa de 9 luni închisoare, urmând ca acesta să execute pedeapsa de 2 ani şi 9 luni închisoare. Menţine dispoziţiile privind pedepsele complementare şi accesorii. Menţine celelalte dispoziţii care nu contravin prezentei decizii”.

Anterior, magistrații de la Tribunalul Teleorman îl condamnaseră Gherghe Liviu Alexandru la 4 ani de închisoare pentru trafic de droguri și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Totodată, instanța a dispus confiscarea cantităţii totale de 374,47 grame cocaină cu levamisol, (după analiza de laborator, cantităţile de 0,49 grame pulbere care conţine cocaină cu levamisole, 181,02 grame pulbere care conţine cocaină cu levamisole, cu o concentraţie în Cocaină de 70,45%, 193,28 grame pulbere care conţine cocaină cu levamisole, cu o concentraţie în Cocaină de 81,53%).

Reamintim că, la data de 24.08.2017, inculpatul Gherghe Liviu-Alexandru a fost surprins în flagrant pe raza comunei Plosca, judeţul Teleorman, în timp ce încerca să comercializeze cantitatea totală de 374,79 grame cocaină, a cărei valoare pe ”piața neagră”, în zona dealerilor de droguri, este de aproximativ 33.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here