Tot ce mai vreau este sa ma pun in slujba oamenilor

0

„Fac politica din pasiune si fac politica pentru oameni. La 60 de ani am inteles ca tot ce conteaza in viata sunt oamenii si ceea ce faci pentru ei! Pentru mine am tot ce imi doresc si mai mult de atat nu am nevoie.

Daca pe 27 septembrie, cand se va hotari soarta acestui judet, voi fi ales Presedintele Consiliului Judetean Teleorman sau indiferent de locul pe care mi-l va rezerva Dumnezeu in politica, indemnizatia respectiva o donez acolo unde este nevoie. Tot ce mai vreau este sa ma pun in slujba oamenilor si sa fac tot ce pot eu ca viata lor sa fie mai buna. Ma doare cand vad atata jaf si atata hotie si nu voi inceta nici o secunda sa ma rafuiesc cu toti cei care isi bat joc de tara asta si de Teleorman. Cele mai importante resurse pe care le avem sunt pamantul si oamenii, iar pentru mine acest lucru e sfant.

Dragi teleormaneni, va astept pe 27 septembrie sa reconstruim Teleormanul din temelii. Alege romaneste! Alege-ti viata! Voteaza Teodor Nitulescu Presedintele Consiliului Judetean Teleorman! Asa sa-mi ajute Dumnezeu!”

TEODOR NITULESCU Candidat PER la presedintia Consiliului Judetean Teleorman

Executat de LPV MEDIA PRO SRL, la comanda PER TELEORMAN, CUI mandatar financiar 21200195

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here