Ținuta in lanțuri ca sa nu se mărite! Este cazul unei tinere din Rosiorii de vede. Iubitul a alertat poliția

0

 

Scenariu de film la Rosiorii de vede! O tânăra ținuta in lanțuri ca sa nu se mărite.

Este cunoscut faptul ca romi sunt stricți in ceea ce privește viitorul copiilor si mai ales al fetelor. Ele de mici sunt „promise” unei anumite familii iar planurile sunt urmărite întocmai.

O familie de romi din Rosiorii de vede a mers însă prea departe! Pentru ca nu a ascultat si a vrut sa se mărite cu alesul inimii, fata a fost pedepsita fiind ținuta in lanțuri de către tatăl si fratele acesteia.


Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, polițiștii din Rosiorii de vede au fost sesizati in dupa amiaza zilei de ieri de catre un tanar in varsta de 20 de ani care reclama faptul ca iubita lui este tinuta in lanturi de catre membrii familiei acesteia iar el a fost deposedat de o suma de bani. Politistii au demarat cu celeritate activitatile si au obtinut 5 autorizatii de perchezitie domiciliara la locuintele pe care familia tinerei le detine pe strada 1 Decembrie din localitate si sprijiniti de doua grupe SAS au efectuat cinci perchezitii domiciliare iar la
una dintre locatii a fost gasita tanara tinuta in lanturi, fiind eliberata imediat. Totodata, de la una dintre locatii a fost ridicata suma de 4900 euro.
Tatal tinerei cât si fratele acesteia au fost reținuți, acestia fiind introdusi in CRAP Teleorman.

In cauza cercetarile continua pentru savarsirea infractiunii de lispire de libertate si talharie.

Adina T. Boboc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here