TÎLHAR DE PROFESIE,CUNOSCUT IN TOATA EUROPA, A FOST PRINS LA ROŞIORII DE VEDE

0

tilhar-de-profesie-cunoscut-in-toata-europa-prins-la-rosiorii-de-vede-700x375

Are 15 ani, este din Roşiorii de Vede şi se numeşte L.N.. De profesie spărgător de case, perfecţionat în Marea Britanie cu multe furturi şi jafuri la activ operate pe teritoriul României.

În urmă cu cîteva zile, individul s-a gandit că nu i-ar strica să mai comită un furt şi pe raza localităţii sale de domiciliu, Roşiorii de Vede.

Ziua în amiaza-mare, în jurul orei 13:00, acesta a sărit gardul unei locuinţe de pe Bulevardul Comercial şi, ca un profesionist cu sînge rece, în numai cîteva minute, a reuşit să intre în casa unor oameni înstăriţi şi a furatsuma de 2.700 lei.

Cum proprietarii erau acasă, a avut loc o încăierare, dar individul nu a putut fi prins. Imediat a fost anunţată Poliţia municipiului Roşiorii de Vede şi, în cîteva minute, echipa operativă a Biroului de Investigaţii Criminale în frunte cu Şeful Poliţiei municipale, Comisar-şef de poliţie Alin Ghene, a fost la faţa locului reţinîndu-l pe individ.

Acestuia i-a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile şi, după cum ne-a informat Şeful Poliţiei municipiului Roşiorii de Vede, cercetările continuă pentru a se stabili întraga activitate infracţională a minorului bănuit ca a operat spargeri, furturi şi jtîlhării pe teritoriul mai multor localităţi din ţară

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here