Teodor Nițulescu este noul președinte al PER Teleorman și vicepreședinte al partidului la nivel național

0
Teodor Nițulescu este noul președinte al PER Teleorman și vicepreședinte al partidului la nivel național

După o scurtă trecere pe la Partidul Mișcarea Populară, unde a crezut că are cu cine să facă treabă, Teodor Nițulescu a realizat probabil că Doru Coliu nu poate mai mult decât să pună pe Facebook poze cu doamnele din partid care împart măști de protecție în satele din județ. Evident, ca să-i ajute pe oameni, nicidecum sub formă de campanie electorală.

Așa că fostul prefect de Teleorman s-a reorientat. Iar oferta nu putea fi săracă pentru un om politic de talia lui, astfel că s-a ales cu funcția de președinte al Partidului Ecologist Român, organizația din Teleorman. Pe lângă conducerea organizației din Teleorman, acesta a primit și o funcție de vicepreședinte al partidului la nivel național și are și rolul de coordonator al județelor Teleorman, Giurgiu și Ilfov.

După numirea lui Teodor Nițulesu în funcția de vicepreședinte PER la nivel național, județul Teleorman are două astfel de funcții, al doilea post de vicepreședinte fiind ocupat de Bianca Vasile.

Eu cred ca Teodor Nițulescu poate obține un scor foarte bun la Teleorman. Domnia sa este un om cu multă experiență, care cunoaște județul foarte bine și credem că va fi un partener valoros al Partidului Ecologist. În prezent, noi avem organizații în 35 de județe, care funcționează, iar în curs de punere în funcțiune organizațiile din celelalte șase județe. În cel mult două săptămâni vor funcționa toate”, ne-a declarat secretarul general al PER, Mircea Andrei.

Teodor Nițulescu a intrat în PMP cu acte în regulă la începutul anului și părea hotărât să ducă organizația din județ a partidului la masa negocierilor pentru funcții importante. Dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar Teodor Nițulescu nu putea să ridice de unul singur un partid al cărui președinte este mai mult absent din organizație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here