Teodor Niţulescu este ferm: „Nu voi candida la funcţia de preşedinte al PNL Teleorman”

0

Ne mai desparte mai puţin de o lună până când liberalii din judeţul Teleorman vor fi chemaţi la urne pentru alegerea preşedintelui. Până în momentul de faţă, şi-au exprimat intenţia de a prelua frâiele formaţiunii politice Eugen Pîrvulescu, preşedinte interimar al PNL Teleorman şi senator al statului român, Claudiu Crăcea şi Adrian Savu, simpli membri de partid.

Conform unui sondaj intern, Eugen Pîrvulescu ar fi votat de 72% din delegaţi, Claudiu Crăcea ar avea 19% iar Savu, undeva la 9%. În ciuda evidenţei clare, ar putea să apară unele surprize, minore ce-i drept, şi asta în cazul în care pentru scrutinul intern s-ar mai inscrie şi alţi candidaţi.

Teodor Niţulescu, unul dintre greii politicii din judeţ a declarat că: ,,Nu voi candida la funcţia de preşedinte al PNL Teleorman”. Deşi, în ultima perioadă nu a mai fost atât de prezent în viaţa publică şi politică, Niţulescu a lăsat să se înţeleagă că urmăreşte cu mare interes alegerile de luna viitoare. Fostul prefect de Teleorman le-a dat şi un sfat celor trei competitori, şi anume să aibă o atitudine combativă faţă de actualul guvern.

„Mă aştept de la candidaţi să aibă o poziţie vehementă împotriva actualei conduceri a judeţului şi să arate cât de nocivă este guvernarea PSD-ALDE. Este foarte important pentru cetăţeni să înţeleagă că actuala guvernare este un fiasco, un eşec care nu a mai fost până acum” a precizat Teodor Niţulescu.

Întrebat despre viitorul său politic, acesta a afirmat că, după alegerile interne, se va implica cu multă ardoare în viaţa publică şi se pregăteşte intens pentru 2020, atunci când, cel mai probabil, va intra în bătălia electorală pentru Consiliul Judeţean Teleorman.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here