„Teleorman Pop Fest’’, a 50-a ediție

0

Festivalul naţional de muzică uşoară „Teleorman Pop Fest’’ va avea anul acesta o ediție jubiliară, a 50-a, care înnobilează eforturile organizatorilor de a menține vie o manifestare culturală de înaltă ținută. 


Festivalul s-a bucurat, de-a lungul vremii, de succes, grație participării unor mari artiști, compozitori, textieri și interpreți de muzică ușoară românească, dar și tinerilor interpreți, care s-au lansat în județul Teleorman prin acest festival, construindu-și o carieră muzicală de excepție.

Cel mai longeviv festival de acest gen din țară, Festivalul național de muzică ușoară „Ghiocelul de Aur”, cunoscut, din 2016, drept „Teleorman Pop Fest”, a avut scopul de a promova muzica ușoară românească și de a descoperi, afirma şi lansa tinere „voci”, susţinându-le începutul carierei muzicale.


Consiliului Judeţean Teleorman organizează, prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, cea de-a 50-a ediţie a Festivalului-concurs naţional de muzică uşoară „Teleorman Pop Fest”, care se va desfăşura în perioada 7-9 mai 2019, în Alexandria.
Preselecţia concurenților va avea loc pe 8 aprilie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here