Tablete electronice pentru consilierii județeni teleormăneni

0

Prin vocea liberalului Alexandru Iliescu, la ședința de joi, consilierii județeni au mai solicitat, încă o dată, să fie dotați cu tablete.
“Pentru că a apărut codul ăsta administrativ și ați văzut că sunt foarte multe modificări și cu activitatea comisiilor și cu… Știți că odată am discutat că ar fi bine să ne dotați cu niște tablete, sau ce considerați dumneavoastră. Cred că acum, mai mult ca niciodată, se impune… Dacă aveți vreun proiect sau studiu…”, a spus Alexandru Iliescu, la punctul “Diverse” de pe ordinea de zi.

Iar dacă, anterior, solicitarea n-a avut succes, de data asta răspunsul președintelui consiliului județean a fost prompt și favorabil.
“Cred că la anul vom lucra așa cum spuneți dumneavoastră, pentru că și eu intenționez acest lucru, am discutat și cu vicepreședinții și cu aparatul de specialitate ca să achiziționăm aceste tablete, să putem lucra mult mai ușor. Veți primi și materialele în timp util și nu mai trebuie să avem foarte multe hârtii după noi. Cred că într-un termen de două luni putem să rezolvăm această problemă”, a spus Dănuț Cristescu, președintele CJ.

De măsură vor beneficia și salariații instituției, pentru că “e greu și pentru cei care lucrează în aparatul consiliului județean”, a plusat consilierul Alexandru Iliescu.
”Ați văzut, ne întrunim, propunem, se modifică. E o serie întreagă de modificări. Modificările astea, făcute o dată electronic, e mai simplu”, și-a continuat acesta argumentarea.

Nu este rea propunerea, mai ales pentru că se salvează niște copaci de la tăiere. Apoi, este mult mai elegant ca alesul județean să țină ochii țintiți într-un gadget modern decât să se “lupte” cu un teanc de foi plictisitoare. Și se asortează mai bine la costum.
Numai că noua dotare ar trebui să le stimuleze consilierilor județeni și apetitul de a iniția proiecte în favoarea celor ale căror interese se presupune că le reprezintă în forul județean.
Ca să-și merite indemnizația de ședință, de comisie, de ATOP, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here