Sute de solicitări pentru echipajele de Ambulanță, la final de săptămână – Trei persoane au încercat să-și ia viața

0

Echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman au fost solicitate să intervină, în perioada 31 decembrie – 3 ianuarie, ora 08.00, la 549 de cazuri, dintre acestea 58 pentru dureri abdominale și de spate, iar alte 61 pentru conflicte și agresiuni fizice se arată în raportul întocmit de conducerea instituției.

Potrivit sursei citate, echipajele de Ambulanță au intervenit și la cinci accidente rutiere produse pe raza localităților Dobrotești, Rădulești, Cernetu, Roșiori de Vede și Olteni, din care au rezultat șase victime, patru dintre acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, în perioada menționată echipajele de salvare au intervenit și la 36 de cazuri de tuse, probleme respiratorii minore, la 42 de cazuri de cefalee, la 24 de cauzuri de dureri toracice, la 27 de cazuri de persoane inconștiente, dar și la 18 cazuri psihiatrice și trei tentative de suicid.

În schimb, pentru trei persoane, doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 52 și 74 de ani, nu s-a mai putut face nimic, echipajele de salvare declarând decesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here