Sute de solicitări pentru echipajele de Ambulanță, la final de săptămână – Șapte victime din accidente rutiere; șase persoane găsite decedate

0
AMBULANTA TELEORMAN

Echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman au fost solicitate să intervină, în perioada 10 – 13 decemrbie, ora 08.00, la 542 de cazuri, dintre acestea 55 pentru dureri abdominale și de spate, iar alte 44 pentru conflicte și agresiuni fizice se arată în raportul întocmit de conducerea instituției.

Potrivit sursei citate, echipajele de Ambulanță au intervenit și la două accidente rutiere produse pe raza localităților Buzescu și Trivalea-Moșteni, din care au rezultat șapte victime, trei dintre acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, în perioada menționată echipajele de salvare au intervenit și la 33 de cazuri de tuse, probleme respiratorii minore, la 25 de cazuri de cefalee, la 24 de cauzuri de dureri toracice, la 21 de cazuri de persoane inconștiente, dar și la 17 cazuri psihiatrice și două tentative de suicid.

În schimb, pentru șase persoane, patru bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 53 și 68 de ani, nu s-a mai putut face nimic, echipajele de salvare declarând decesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here